Bij Dreamskin hebben wij meerdere mogelijkheden als het gaat om het in model brengen van uw wenkbrauwen. Voorafgaand van de behandeling kijken wij eerst samen met u wat de meest geschikte procedure is voor uw wenkbrauwen en wensen. Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden aan: het epileren met een pincet en/of het waxen van de wenkbrauwen. Eerst bespreken we het gewenste model van uw wenkbrauwen. Vervolgens beginnen we met de behandeling en laten wij u ook meekijken mocht dit gewenst zijn. Na de behandeling brengen we een verkoelende gel aan die ervoor zorgt dat eventuele roodheid snel afneemt. Ook zorgt deze verkoelende gel voor extra hydratatie rondom de behandelde plek.

Meer informatie

Hoelang duurt de behandeling?

Deze behandeling duurt 15 minuten.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedere cliënt die opzoek is naar een verbeterde vorm in zijn of haar wenkbrauwen. Tijdens de behandeling wordt er in overleg gekeken wat de wensen zijn van de cliënt.

Contra-indicaties

Verbrande huid door de zon, recent geplaatste PMU behandeling op de wenkbrauwen (tot en met 6 weken) en bij gebruik van hormoonzalf rondom de wenkbrauwen.

Wat houdt de behandeling in?

De behandeling Wenkbrauwen epileren beschikt over de volgende stappen:

  1. Een lichte reiniging van de wenkbrauwharen en de huid rondom de wenkbrauwen.
  2. Het bespreken van het gewenste model.
  3. Het waxen (indien gewenst) van de ongewenste haren rondom de wenkbrauwen.
  4. Hierna lopen we de wenkbrauwen na door gebruik te maken van een pincet. Door gebruik te maken van een pincet kunnen we de wenkbrauwen strakker in model brengen. Eventuele haren die buiten het gewenste model vallen kunnen we met een pincet verwijderen.
  5. Vervolgens brengen we een verkoelende en kalmerende gel aan om de huid rondom de wenkbrauwen te verzorgen.
  6. Als laatste stap borstelen we de wenkbrauwen in model door gebruik te maken van onze eigen “Brow gel”. Onze Brow gel zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwen de gehele dag in het gewenste model zullen blijven zitten.

Wat kost de behandeling?

Het epileren van de wenkbrauwen kost €15,-

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..