De D-AGE peel is een intensieve behandeling die pigmentatie en huidveroudering bestrijdt. Het zorgt ervoor dat de huid verheldert en vernieuwt. Deze chemische peel is ideaal voor een ongelijkmatige huidteint, die bijvoorbeeld sporen van (pigment)vlekjes bevat en gaat tekenen van huidveroudering tegen. De D-AGE peel verwijdert onzuiverheden, exfolieert dode huidcellen en reguleert overtollig talgaanmaak. Bovendien zorgt de D-AGE peel ervoor dat de huid beter instaat is om vocht vast te houden, waardoor de huid intens gehydrateerd wordt en blijft. Ook zorgt de D-AGE peel voor een snellere celvernieuwing van de huid, het verminderd oneffenheden van de huid en laat poriën zichtbaar verkleinen. Houd er rekening mee dat u na de D-AGE peel behandeling drie weken geen zoncontact mag hebben.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

Deze behandeling duurt 50 minuten.

Voor welk huidtype is het geschikt?

Deze behandeling kan toegepast worden bij alle huidtypes. Specifiek voor de volgende huidcondities is een D-AGE peel aan te raden:

acne, littekens, verslapping, fijne lijntjes, rimpels, doffe huid en pigmentatie.

Contra-indicaties

Extreem gevoelige eczeem huid.

Wat houdt de behandeling in?

De D-AGE peel behandeling beschikt over de volgende stappen:

  1. Een dubbele reiniging van de huid
  2. Het tonen van de huid om uw PH waarde weer terug in balans te krijgen.
  3. Het verwijderen van onzuiverheden (ook wel mee-eters, whiteheads, papels, comodonen en puisten genoemd).
  4. Hierna brengen we de eerste laag D-AGE peel aan op de huid (gezicht, hals en decolleté). De D-AGE peel kan licht prikkelen.
  5. Tijdens het intrekken van de D-AGE peel wordt er een heerlijke Indiase hoofdmassage verricht.
  6. Na het intrekken van de eerste laag D-AGE peel brengen we de tweede laag D-AGE peel aan op de huid (gezicht, hals en decolleté). 
  7. Na het intrekken van de tweede laag D-AGE peel brengen we een neutraliserend masker aan. Dit masker zal ervoor zorgen dat de zuren van de D-AGE peel weer geneutraliseerd zijn en de huid gehydrateerd wordt.
  8. Als laatste stap wordt er een volledige dagverzorging (serum, dagcrème, SPF 50 en onze eigen lipverzorging) aanbracht zodat uw huid direct verzorgd en beschermd is zodra u de salon verlaat.


Tussen alle stappen in wordt er gebruik gemaakt van heerlijke hete kompressen. Dit zal de huid schoon achterlaten om de volgende stappen toe te kunnen passen.

Wat kost de behandeling?

De D-AGE peel kost €95,-

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..