Door gebruik te maken van AHA zuren helpen we de huid sneller te vernieuwen. De AHA peel maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur, verminderd de zichtbaarheid van poriën, vervaagt littekentjes en egaliseert de textuur van de huid voor een vernieuwend effect. Deze effectieve chemische peel wordt dan ook vaak ingezet bij een huid met symptomen van acne. Het effect van een AHA peel is een frisse, egale en stralende huid. Houd er rekening mee dat u na de AHA peel behandeling drie weken geen zoncontact mag hebben.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

Deze behandeling duurt 50 minuten.

Voor welk huidtype is het geschikt?

Deze behandeling kan toegepast worden bij de normale tot vette huid. Specifiek voor de volgende huidcondities is een AHA peel aan te raden:

acne, onzuiverheden, littekens, verslapping, fijne lijntjes, rimpels, doffe huid en pigmentatie.

Contra-indicaties

Extreem gevoelige eczeem huid.

Wat houdt de behandeling in?

De AHA peel behandeling beschikt over de volgende stappen:

  1. Een dubbele reiniging van de huid
  2. Het tonen van de huid om uw PH waarde weer terug in balans te krijgen.
  3. Het verwijderen van onzuiverheden (ook wel mee-eters, whiteheads, papels, comodonen en puisten genoemd).
  4. Hierna brengen we de eerste laag AHA peel aan op de huid (gezicht, hals en decolleté). De AHA peel kan licht prikkelen.
  5. Tijdens het intrekken van de AHA peel wordt er een heerlijke Indiase hoofdmassage verricht.
  6. Na het intrekken van de eerste laag AHA peel brengen we de tweede laag AHA peel aan op de huid (gezicht, hals en decolleté).
  7. Na het intrekken van de tweede laag AHA peel brengen we een neutraliserend masker aan. Dit masker zal ervoor zorgen dat de zuren van de AHA peel weer geneutraliseerd zijn en de huid gehydrateerd wordt.
  8. Als laatste stap wordt er een volledige dagverzorging (serum, dagcrème, SPF 50 en onze eigen lipverzorging) aanbracht zodat uw huid direct verzorgd en beschermd is zodra u de salon verlaat.


Tussen alle stappen in wordt er gebruik gemaakt van heerlijke hete kompressen. Dit zal de huid schoon achterlaten om de volgende stappen toe te kunnen passen.

Wat kost de behandeling?

De AHA peel kost €95,-

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..