Lash Volume Lifting is dé behandeling om uw natuurlijke wimpers te liften zonder gebruik te maken van een wimperkruller of kunstwimpers. Lash Volume Lifting is een methode om bijvoorbeeld (korte) rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frisse, open blik creëert. Het geeft de wimpers een prachtige lange en volle look. Tijdens de behandeling wordt er een siliconen pad met bolling op je ooglid geplaatst. Om de wimpers te krullen wordt er gebruik gemaakt van milde en veilige lotions met toegevoegde keratine, collageen en vitamine E voor extra volume. Als finishing touch kunt u de wimpers verven voor een perfecte, natuurlijke look! Het resultaat van de Lash Volume Lifting is optimaal te zien na 24 uur en houdt 6 tot 8 weken aan. Na 8 weken is er een nieuwe Lash Volume Lifting behandeling mogelijk.

Meer informatie

Hoelang duurt de behandeling?

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De Lash Volume Lifting behandeling is geschikt voor iedereen. De behandeling kan uitgevoerd worden bij zowel korte wimpers als lange wimpers.

Contra-indicaties

Actieve oogontsteking, huidaandoeningen rondom het oog en chemotherapie.

Wat houdt de behandeling in?

De Lash Volume Lifting behandeling beschikt over de volgende stappen:

  1. Een lichte reiniging van de wimpers en de huid rondom de ogen.
  2. Het aanbrengen van de Lash Volume Lifting pads.
  3. Het omhoog liften van de wimpers op de Lash Volume Lifting pads.
  4. Hierna brengen we de eerste lotion aan dat de wimpers permanent zal krullen.
  5. Vervolgens brengen we de tweede lotion aan dat de wimpers zal voeden.
  6. (Optioneel voor een meerprijs van €5,-) Het verven van de wimpers, dit zal de wimpers een vollere en langere uitstraling geven.
  7. Het aanbrengen van een voedende keratine. Dit zal ervoor zorgen dat de wimpers onbeschadigd van de pad afkomen. Ook zorgt keratine voor een mooie, zichtbare glans in de wimpers.
  8. Als laatste stap worden de wimpers van de pad afgehaald. De wimpers worden in het model geborsteld en u zult de salon verlaten met prachtige en gekrulde wimpers.

Wat kost de behandeling?

De Lash Volume Lifting exclusief het verven van de wimpers kost €50,- en de Lash Volume Lifting inclusief het verven van de wimpers kost €55,-

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..