The story of Dreamskin

Hi! Mijn naam is Sanne Wolbrink, ik wil je allereerst zeggen dat ik het waardeer dat je mijn verhaal wilt lezen. Het is namelijk niet zomaar een verhaal, maar het is “mijn verhaal”.

Als klein meisje wist ik altijd al precies wat ik wilde. Dat was namelijk de beauty branche in. Van dit doel ben ik nooit afgestapt. Tijdens mijn studie schoonheidsspecialiste ben ik op mijn 16e al klein begonnen op mijn slaapkamer. Ik begon daar als derde persoon in héél Nederland met de behandeling: “Lash Volume Lifting”. Dames vanuit heel het land kwamen naar mij toe omdat deze behandeling destijds nog zo nieuw was. Hiernaast deed ik ook nagels en kleine schoonheidsbehandelingen.

Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste ben ik voor een korte tijd naar Engeland verhuisd, hier heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en nog meer kunnen specialiseren in het vak. Nadat ik mijn diploma in Engeland had behaald ben ik gaan werken op een cruiseschip in Amerika als schoonheidsspecialiste. Ik heb dit twee jaar vol passie gedaan. In het begin was het gemis van thuis best moeilijk, ik heb keihard moeten werken, het vergde extreem veel doorzettingsvermogen maar het was het dubbel en dwars waard. Uiteindelijk ben ik na twee zeer leerzame, bijzondere jaren weer teruggekeerd naar Nederland.

Hier begon Dreamskin Deventer: ik ben in juli 2020 begonnen met mijn eigen salon bij mijn moeder in het schuurtje. Een eigen salon hebben was altijd al een grote droom van mij en nu kwam deze droom uit. Wat klein begon werd al gauw steeds groter, en zo ontstond mijn fulltime baan in mijn eigen salon! Mijn kleine schuurtje werd al snel veel te klein voor de grote klantenkring die ik had opgebouwd, dus toen ben ik verhuisd. Ik werk nu al twee jaar in mijn eigen, mooie salon aan huis. Deze heerlijke salon ligt op een perfecte locatie waarbij je gemakkelijk voor de deur kunt parkeren zonder kosten. Ook werk ik ook al 7 jaar medisch. Dit betekent dat je voor medische acne therapie bij mij terecht kunt en hiervoor in aanmerking kunt komen voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Iedere dag leef ik de droom waar ik als kind al naar uit keek. Ik ben erg gedreven, perfectionistisch en gefocust als het gaat om de wensen van mijn klanten. Ik heb nooit opgegeven, waar in de wereld ik ook was. Dit zelfde geldt ook voor iedere uitdaging die ik in behandelingen tegenkom. Ik wil altijd het uiterste uit iedere behandeling halen en dit zorgt voor een gewenst resultaat. Mochten we elkaar nog niet eerder gezien hebben, dan hoop ik je graag te ontmoeten en te kunnen helpen bij mij in de salon. Ik ben hier, voor jouw “dream skin”.