Algemene boekingsvoorwaarden

Lees meer

Algemene huisregels bij het boeken van een online afspraak1. Bij annulering of het verzetten binnen 24 uur voor uw afspraak wordt er een bedrag van €40,00 in rekening gebracht. 2. Indien u niet aanwezig bent op de afspraak en geen melding hebt gemaakt, wordt er een bedrag van €40,00 in rekening gebracht.
3. Bij later dan 10 minuten arriveren volgens de geplande afspraaktijd wordt er een bedrag van €40,00 in rekening gebracht.

4. Gedurende 3 weken na een Dermapen of chemische peel behandeling mag u niet onder de zon of zonnebank. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zonschade mocht u hier geen rekening mee hebben gehouden.


5. Geplande afspraken kunnen worden verplaatst mits dit buiten de 24 uur voor uw afspraak wordt aangegeven. Mocht het binnen de 24 uur van uw geplande afspraak worden aangegeven, dan wordt er een bedrag van €40,00 in rekening gebracht.


6. Als het telefoonnummer of e-mailadres niet correct is ingevuld, is het mogelijk dat er geen herinneringsberichten per e-mail of sms kunnen worden verzonden. De klant is volledig verantwoordelijk voor het juist invullen hiervan, zodat herinneringen kunnen worden verstuurd.

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..