Browlamination is een nieuwere behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft 4-6 weken zichtbaar. Bij de Browlamination is het modelleren van de wenkbrauwen (epileren en/of waxen) en het verven van de wenkbrauwen inbegrepen.

Meer informatie

Hoelang duurt de behandeling?

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Browlamination is geschikt voor iedere cliënt die opzoek is naar mooie, gevormde en vollere wenkbrauwen. Ook is de behandeling geschikt voor wenkbrauwen met een krul of “eigenwijze” haartjes die in de verkeerde richting groeien.

Contra-indicaties

Allergie voor Lash Volume Lifting, beschadigde huid rondom de wenkbrauwen, PMU die nog niet hersteld is en chemotherapie.

Wat houdt de behandeling in?

De Browlamination behandeling beschikt over de volgende stappen:

  1. Een lichte reiniging van de wenkbrauwen en de huid rondom de wenkbrauwen.
  2. Het modelleren van de wenkbrauwen door gebruik te maken van wax en een pincet. Dit doen we uiteraard in overleg. Deze stap is optioneel en heeft geen meerprijs.
  3. Hierna brengen we het eerste lotion aan dat de wenkbrauwenharen permanent in model brengt.
  4. Vervolgens brengen we de tweede lotion aan dat de wenkbrauwharen zal voeden.
  5. Het aanbrengen van de wenkbrauwverf. In overleg kiezen we samen de gewenste verf kleur uit. (Optioneel zonder meer prijs).
  6. Het aanbrengen van een voedende keratine. Dit zal ervoor zorgen dat de wenkbrauwharen onbeschadigd uit de behandeling komen. Ook zorgt keratine voor een mooie, zichtbare glans in de wenkbrauwharen.
  7. Als laatste stap worden de wenkbrauwen in het gewenste model geborsteld met onze eigen “Brow gel”. U zult de salon verlaten met prachtige, volle en strakke wenkbrauwen.

Wat kost de behandeling?

De Browlamination kost €55,-

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..