De hydrafacial® gebruikt een vortex technologie om zachtjes alle onzuiverheden en talg resten uit de huid te verwijderen. Tegelijkertijd wordt de huid volledig gevuld met rijke serums, speciaal gekozen door onze specialist op basis van uw huidtype en huidconditie. Deze behandeling bestaat de volgende stappen:

– Lymph drainage: Door gebruik te maken van de lymph drainage kunnen we de huid voorbereiden op de behandeling. Dit zorgt ervoor dat alle afvalstoffen afgevoerd worden en de huid een daadwerkelijke “detox” zal doorstaan. De huid zal na de drainage de producten nog beter opnemen. Wist je dat 33% van de lymfeklieren in ons gezicht zitten? Deze stap is deze ontzettend efficiënt.

– Reinigen en peel: Creëer een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peels.

– Uitreinigen en hydrateren: Verwijdert vuil uit de poriën met pijnloze zuigkracht. Wordt gehydrateerd met intens vochtinbrengende booster serums.

– Esthemax hydrojelly mask: We zullen op basis van uw huidtype en conditie een passend masker aanmaken, deze zal ervoor zorgen dat de boosters en serums nog dieper opgenomen zullen worden door de huid.

– Hoofdhuid massage: Nu het hydrojelly mask op de huid ligt wordt er een hoofdhuid massage uitgevoerd om nog meer ontspanning toe te kunnen voegen aan de behandeling.

– Led licht therapie: Door gebruik te maken van rood led licht zijn we in staat om het collageen in de huid te versterken, ook wordt de doorbloeding verbeterd, roodheid wordt afgenomen en vocht dat onder de huid ligt wordt afgebroken. Door gebruik te maken van blauw licht zijn we in staat om de bacterie die acne veroorzaakt uit te kunnen schakelen.

– Voeden en beschermen: Verzadigt de huidoppervlak met antioxidanten en peptiden om je glans te maximaliseren.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

30 minuten.

Voor welk huidtype is de behandeling geschikt?

Alle huidtypes.

Contra indicaties

Geen.

Wij staan voor je klaar!

Team Dreamskin Deventer

Meer over ons..